Scriptie

Over mij (Ton van Voorden):

Leuk, boeiend, sociaal.
Dat is de reden dat ik bijles geef.

Les geven heb ik ontdekt tijdens mijn studie aan de Universiteit van Tilburg. Met veel plezier gaf ik naast mijn studie individueel en groepsgewijs les aan  studenten.

Na mijn studie heb ik een aantal maanden gebackpackt in Australië en ben daarna het bedrijfsleven ingegaan. Naast mijn reguliere werk kreeg ik de mogelijkheid cursussen te verzorgen. Dit bleek slechts een beperkt deel van mijn werkzaamheden te bevatten en het gemis aan lesgeven begon te knagen. Zodoende heb ik in de avonduren een jaar lang de Pabo gedaan om het docentschap me helemaal eigen te maken. Met deze kennis op zak heb ik besloten een eigen bedrijf op te richten gespecialiseerd in pianoles en wiskundige vakken zoals Wiskunde zelf, Statistiek en Natuurkunde.

Over Bijles in Tilburg:

De missie van Bijles in Tilburg is de beste bijles school te zijn en blijven. Beste in termen van, het meeste leren in een uur. Dit is alleen mogelijk als de student zich volkomen op zijn gemak voelt, de leeromgeving prettig vindt en de docent zich volledig kan inleven in de wereld van de student.

Om dit waar te kunnen maken geef ik op het moment alle lessen zelf. Echter vanwege overbezetting ben ik aan het denken om uit te breiden. Bijles in Tilburg zal in dat geval alleen ervaren bijlesdocenten aannemen met voldoende positieve referenties. Natuurlijk blijft de niet goed geld terug garantie altijd gelden.

De eerste les?