[cols]
[col class=”1/3″]

Pianoles voor kinderen in Tilburg

Bent u opzoek naar pianoles in Tilburg? Dan bent u bij Piano (bij) les in Tilburg op het juiste adres :). Zelf speel ik vanaf mijn 4de piano en heb een passie voor lesgeven. Daarnaast vinden kinderen mij leuk. Zelf heb ik twee jaar entertainment werk gedaan in hotels en hier de hoogste beoordeling gekregen (van alle hotels in de regio). En voor kinderen geld, zonder plezier geen resultaat! Neemt contact op voor meer informatie!

[/col]
[col class=”1/3″]

Pianoles voor jongeren in Tilburg

Bent u opzoek naar pianoles in Tilburg voor uw tiener? Zelf geef ik met veel plezier pianoles aan middelbare school leerlingen 🙂

[/col]
[col class=”1/3 last”]

Pianoles voor volwassenen in Tilburg

U wilt als (jong) volwassene pianoles? Dan bent u bij bijles in Tilburg ook op het juiste adres :).

[/col]
[/cols]

[cols]
[col class=”1/3″]

Pianoles voor beginners in Tilburg

Wil je net beginnen met pianoles? Dat is helemaal perfect! Mijn passie ligt bij het snel aanleren van de eerste vaardigheden en deze zo leuk mogelijk te maken. Neem dus snel contact op!

[/col]
[col class=”1/3 last”]

Pianoles voor half gevorderden in Tilburg

Je wil graag piano les in Tilburg en je kan al een beetje spelen? Helemaal perfect! Neem je nummers mee en we gaan er gelijk tegenaan!

[/col]
[col class=”1/3″]

Pianoles voor gevorderden in Tilburg

Ben je al echt gevorderd? Denk dan eens na over de vooropleiding conservatorium. Elk weekend gratis pianoles 🙂 Heb ik zelf ook gedaan ;)… maar alle gekheid op een stokje, dat is misschien net iets te veel van het goede, en het is alleen maar gratis als je al een andere studie doet (op HBO of universiteit).

Kom eens een keertje langs dan kijken we wat je allemaal al kan en wat je nog bij wilt leren. Ook gewoon eens 1 of 2 keer een half uurtje langskomen kan je weer ontzettend veel verder helpen. Zelf neem ik ook een paar pianolessen per jaar bij collega docenten om ervoor te zorgen dat mijn niveau op peil blijft.

[/col]
[/cols]