Toen ik begon met bijles stond ik net een 5,5. Voor mij hielp bijles heel goed want het jaar erop stond ik een 7,4 en heb ik dus het jaar met een 7 afgerond. Het plannen van bijles was heel fijn, ik kon namelijk in mijn tussenuren naar bijles.
De bijles hielp meteen en het zorgde voor de eerst missende zekerheid bij sommen voor mij.
Na ruim een jaar bijles 1x per week te hebben gehad snap ik wiskunde veel beter en heb het nu dus ook minder nodig.

Hallo Ton,

Ik wilde even laten weten dat ik een 9 heb gehaald voor calculus! Echt super bedankt voor alle hulp, het was niet gelukt zonder jou.

Gr,
Thomas

Ton is een superfijne, gezellige leraar! Zelfs in de zomervakantie kon ik bij hem terecht. Hij heeft me geholpen om een 8.0 te halen voor een vak wat ik nooit dacht te kunnen halen. Super super bedankt Ton voor de bijles! Mede dankzij jou kan ik afstuderen!

Robbin Zelf zit ik in mijn laatste jaar van het vwo op het Mill Hill College. Ik heb een druk programma en Ton is erg flexibel. In het weekend is het ook mogelijk om bijles te krijgen, dit is voor mij erg fijn. Hij kan mij goed helpen met wiskunde en weet altijd waar het over gaat, dit komt omdat hij les geeft op verschillende niveaus. Ik heb nu sinds een paar maanden bij Ton bijles en mijn laatste cijfer voor wiskunde was een 7,0! Bedankt Ton, je hebt me erg geholpen! Ik ben zeker tevreden en kan deze Bijles in Tilburg aan iedereen aanraden.

Zelfs vanaf de andere kant van de wereld werd ik per mail snel en goed geholpen! Ton legt helder uit welke stappen hij zet en wat hij op zijn beurt van jou verwacht. Juist op het moment dat je je tijd hard nodig hebt, werkt dit erg effectief. Echt een aanrader!

Tsvetelina Photo Review

Having lessons with Ton from “Bijles in Tilburg” helped me a lot to improve noto nly my grade in Statistics but also my critical thinking and logic. On my exam I got a grade of 8.9 (which I didn’t even think it is possible) thanks to Ton who teaches in a way easy to understand and assimilate the content and to find connection and logic within the given question. Behind every difficult explanation and/or task stands a plain and straightforward way of dealing with the problem, which Ton provides you with!

foto 4
Ik ervaar de bijlessen bij Ton als zeer nuttig, omdat hij op een duidelijke en begrijpelijke manier uitleg kan geven over onderwerpen die voor mij nog meer aandacht nodig hebben. Zijn sterke kant is dat hij sommen/vraagstukken goed inzichtelijk kan m